Laatste loopfiets-clinic Witteveen

 In Nieuws

Uit: de Krant van Midden-Drenthe

 

Witteveen – De peuters van IKC de Wenteling in Witteveen hebben 17 april hun laatste loopfiets-clinic gehad van JOGG Midden-Drenthe. Woensdag 8 mei om 10.15 uur vertonen de peuters de fietskunsten aan inwoners van Witteveen tijdens een feestelijke afsluiting.

Iedereen is van harte welkom op het plein van De Tille om de kinderen te komen aanmoedigen. Met deze activiteit wil JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) Midden-Drenthe fietsen populairder maken onder de jeugd en tegelijkertijd de feestelijke afsluiting combineren om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan. Verder wordt een gezonde leefstijl onder de aandacht gebracht.

Loopfiets populair

In het voorjaar van 2018 zijn de loopfiets-clinics gestart in Beilen. Inmiddels hebben al veel peuters uit de gemeente van diverse kindcentra hun kunsten mogen vertonen, met veel plezier en resultaat. De afgelopen jaren werd de loopfiets steeds populairder onder peuters en kleuters. Het is een uitermate geschikt middel om vroegtijdig met het fietsen in aanraking te komen.

Zie ook: de-krant-van-midden-drenthe

Recente berichten

Leave a Comment

Call Now Button