Samen voor beter onderwijs

Over IKC de Wenteling

De naam Wenteling symboliseert verandering en vernieuwing. Wenteling komt van het woord de wende. De wende betekent bocht. Dit symboliseert dat de ontwikkeling van een kind niet in een rechte lijn verloopt, maar dat er ontwikkelingssprongen zijn. Jezelf wentelen in nieuwe kennis en in de aandacht van andere kinderen, professionals en ouders maakt persoonlijke groei mogelijk.

Het integraal kindcentrum is gevestigd in het hart van de Broekstreek. De Wenteling biedt naast onderwijs ook kinderopvang in Balinge. De locatie beschikt over veel ruimte in en om het gebouw waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en leren.

Daarnaast  beschikt de Wenteling over drie grote groepslokalen en een mediatheek/bibliotheek. Ook is er in het gebouw een gymzaal aanwezig. Buiten kunnen de kinderen in de speeltuin achter het gebouw spelen. Oudere kinderen voetballen, basketballen en spelen ook op het plein en het sportveld tegenover het IKC.

Bij de kinderopvang beschikt de Wenteling over een grote groepsruimte. Daarnaast is er een buitenspeelplaats waar kinderen kunnen spelen in de zandbak en kunnen klimmen en klauteren op de speeltoestellen.

 

Call Now Button