De leden van de Ouderraad zijn:

Voorzitter: Robbert Wielink 
Penningmeester: Harmen Bussemaker
Secretaris: Marion Zwiep

Leden:
Jacquelien Smit 
Janneke Wiechers 
Roel Jan scheper 
Arnold Prins 
Alida Bult 
Jan Pieter Luiten 

Wat doet de ouderraad?

De ouderraad houdt zich bezig met verschillende dingen op school. Zij helpen op school bij de organisatie en uitvoering van de verschillende vieringen, bij uitstapjes en sporttoernooien. Daarnaast verrichten zij nog tal van andere onmisbare diensten. Op de jaarlijkse zakelijke ouderavond doen zij verslag van hun activiteiten en leggen ze verantwoording af over de besteding van de financiën. Ook worden op deze avond de leden van de OR voorgesteld. Als u meer wilt weten over de activiteiten van de OR kunt u contact opnemen met de voorzitter.

Zo regelen zij bijvoorbeeld het ophalen van het oud papier, op deze manier wordt er voor extra geld gezorgd voor de leuke “extraatjes” voor de kinderen. Hiervan wordt bijvoorbeeld het schoolschaatsen een groot deel van gefinancierd en de keuzecursus. Ook zijn er wisselende acties, zoals bijvoorbeeld, de bloemetjes actie of een rommelmarkt.

 

Er wordt in overleg met de ouderraad en het team voor een aantal school projecten gezorgd. Zoals Sinterklaas, Kerst en de laatste schooldag.

Kortom een niet te missen commissie op onze school.

Mail adres OR: ordewenteling@gmail.com

Call Now Button