Wordt uw zoon of dochter binnenkort vier? Maak dan telefonisch een afspraak om eens kennis te maken met onze school, de juffen en de meesters. Onze deur staat altijd open. Kom bij voorkeur twee tot drie maanden voordat uw zoon/ dochter vier wordt bij ons langs. Tijdens de kennismaking informeren wij u nader over ons beleid en de gang van zaken op school en u ontvangt een informatiemapje. Uiteraard krijgt u ook een rondleiding door de school.

Na inschrijving en voordat uw kind vier jaar is en naar school mag, kunt u uw kind vanaf de leeftijd van drie jaar en 10 maanden, 3 dagen meedraaien met de groep.U kunt hiervoor tijdig contact zoeken met de school/leerkracht. Dit kan telefonisch of via e-mail. maar u mag ook de school even binnenlopen, wel bij voorkeur buiten schooltijd. Zitten er reeds broertjes en/of zusjes of school, dan kunt u bij de schoolcoördinator/directeur een inschrijfformulier halen en eventueel nog nadere informatie verkrijgen.

Voor een kennismakingsgesprek en een kijkje in onze school kunt u een afspraak maken met de schoolcoördinator, Nicole de Groot, via onderstaande contactgegevens.

Tel: 0593 552 441
E-mail: info.dewenteling@obomd.nl

Call Now Button